Contact
 

BRTArchitecten

Koelmalaan 350

1812 PS  ALKMAAR

 

Postbus 415

1800 AK  ALKMAAR

 

T 072 5122420

info@brta.nl

© 2016 I AM creative

Woningen de Kleis Uitgeest

January 1, 2001

De ’Kleis’ is een nieuwe uitbreidingswijk in Uitgeest. Midden in een plandeel van de wijk is een klein cluster nieuwbouwwoningen gerealiseerd. In architectuur en materialisatie verzelfstandigt het cluster zich in de wijk, waardoor de identiteit wordt versterkt.

 

 

De 18 eengezinswoningen kennen een min of meer standaard plattegrond. Starters zijn de doelgroep. De 12 patiowoningen zijn zo geconcipieerd dat het wonen zowel op de patio als op de straat kan worden gericht. Optioneel kan de slaap- en badkamer ook op de begane grond worden gerealiseerd zodat de woning geschikt gemaakt kan worden voor senioren of minder validen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload