Restaurant Stenden Leeuwarden

BRTArchitecten heeft de 'mensa' van de hoofdvestiging van Stenden University te Leeuwarden omgetoverd tot een prachtige restauratieve voorziening. Studenten kunnen genieten van de prachtige gerechten die door studenten worden voorbereid. Het restaurant wordt ook veel gebruikt om elkaar te ontmoeten en met elkaar aan projecten te werken. Het is een populaire plek voor studenten en medewerkers binnen de school.

De verbouw en uitbreiding van het restaurant van Stenden Leeuwarden is ingegeven door het toenemende aantal studenten en hun hoge verwachtingen van Stenden als Hogere Hotelschool. Het Hoger Hotelonderwijs behoort tot de internationale top en staat bekend als een moderne, innovatieve en dynamische opleiding. Daartoe behoren ook de goed geoutilleerde restaurants bij.

Contact
 

BRTArchitecten

Koelmalaan 350

1812 PS  ALKMAAR

072 5122420

info@brta.nl

  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social Icon

© 2020 I AM creative