Verbouw kantoor KW & LNH gestart

Een voormalig schoolgebouw wordt getransformeerd naar een energieneutraal kantoorgebouw voor Woningstichting Kennemer Wonen en Landschap Noord-Holland. Door de bestaande lokaal- en gangenstructuur te verwijderen wordt een vrij indeelbare plattegrond gemaakt waar ruimte is voor de 120 medewerkers. Het gebouw wordt een plek waar medewerkers elkaar formeel en spontaan ontmoeten, in verschillende samenstellingen samenwerken en ook in rust individueel kunnen werken.

Het interieurontwerp onderscheidt zich door haar natuurlijke uitstraling. Het Noord Hollandse landschap vormde het centrale thema bij het ontwerp van het interieur. Op de plek waar eerst een patio was gelegen is nu een centrale eet- & werkplaza, die overdekt wordt met een glazen dak. In deze multifunctionele ruimte kan ontspannen en gewerkt worden. De ruimte ademt de sfeer uit die bij beide organisaties past: open, transparant en met oog voor duurzaamheid. Duurzaamheid is het vermogen bestaande situaties te herinterpreteren en nieuw leven in te blazen; de vorm verandert niet, maar de betekenis en het gebruik wel.

In samenwerking met: Linssen Elektrotechniek BV , Berkhout Tros Bouwadviseurs, Bouwbedrijf Tervoort Egmond

Contact
 

BRTArchitecten

Koelmalaan 350

1812 PS  ALKMAAR

T 072 5122420

info@brta.nl

  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social Icon

© 2020 I AM creative