top of page

Nieuw restaurant McDonald’s Ter Borch is geopend

Ten zuiden van Groningen, langs de A7 afrit Hoogkerk, op het businesspark Ter Borch heeft BRTArchitecten voor McDonald’s Nederland een nieuw restaurant ontworpen. Het restaurant wordt de vijfde van de stad Groningen en omstreken en krijgt ook meteen de meeste zitplaatsen (188 stuks). We hebben de richtlijnen vastgelegd in het beeldkwaliteitsplan voor het businesspark Ter Borch en de huisstijl van McDonald’s gecombineerd tot een bijzonder restaurant. Naast de lobby op de begane grond is er ook een kleine bovenverdieping aanwezig die uitzicht biedt over het natuurgebied De Onlanden.

Op 25 juni 2018 hebben we de vergunningsaanvraag ingediend en op 26 december 2018 is het restaurant geopend. Een geweldige prestatie van alle partners in het bouwteam.

Wij wensen de francicenemer en zijn team veel succes!

bottom of page