Start bouw RKBS de Hoeksteen in Krommenie

De bouw van de RKBS de Hoeksteen in Krommenie gaat binnenkort van start. De oplevering staat gepland voor het najaar van 2020. De school is ontworpen rond een open centrale multifunctionele ruimte, de agora, waar omheen gelopen kan worden en waar de tribune en alle trappen op uitkomen. Deze centrale ruimte is zowel van de begane grond als van de verdieping goed zichtbaar en is de spil van het schoolleven, als een doorgaande ontwikkelingslijn langs alle klassen.De noordzijde van de school heeft net als de zuidzijde twee entrees om een gescheiden toegang voor peuters, onder-, midden- en bovenbouw mogelijk te maken. Er zijn twee schoolpleinen, aan de noordzijde en aan de zuidzijde, voor de jongere en de oudere leerlingen.

In samenwerking met: Kieft Bouwmanagement, Adviesbureau Sijperda-Hardy BV, Berkhout Tros Bouwadviseurs BV

Contact
 

BRTArchitecten

Koelmalaan 350

1812 PS  ALKMAAR

T 072 5122420

info@brta.nl

  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social Icon

© 2020 I AM creative