De laatste loodjes met een Y...

In de zaterdagkrant van 6 juli stond een mooi artikel over de laatste werkzaamheden in het Huygens College te Heerhugowaard. We wensen iedereen van het Huygens College en SOVON veel succes met de inhuizing en een mooie start in het nieuwe schoolgebouw.

"Blauwe en groene pvc vloerbedekking wordt uitgerold en op maat gesneden. Verhuizers sjouwen met tafels en stoelen. De tribune/trap in de aula wordt afgetimmerd. En installateurs zijn, boven de systeemplafonds, bezig met het aanleggen van elektra (...)"

Uit: Noordhollands Dagblad/Alkmaarsche Courant

Het Design and Build project werd uitgevoerd door Bouwgroep Dijkstra Draisma in samenwerking met BRTArchitecten, Installatiebureau Rutgers, Snip Elektrotechniek, Sijperda & Hardy en Berkhout Tros.

Contact
 

BRTArchitecten

Koelmalaan 350

1812 PS  ALKMAAR

072 5122420

info@brta.nl

  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social Icon

© 2020 I AM creative