Hotel Notiz Stenden & Wannee Leeuwarden

Het Stenden Hotel in Leeuwarden heeft een ware transformatie ondergaan; wat voorheen een 2-laags gebouw was met een muisgrijze gevel is nu een 3-laags gebouw geworden met een “dressing” van chocoladekleurig bamboehout. Iedere beslissing die binnen Notiz Hotel en Restaurant Wannee wordt genomen, is gebaseerd op vier basisprincipes: kwaliteit, duurzaamheid, innovatie en cultuur. Dit komt tot uitdrukking in het interieur en exterieur. De optopping is volledig uit hout opgebouwd en geïnspireerd op het model van een drippin’ cake. Het hotel is op 14 november 2020 in gebruik genomen. Naast het exterieur is ook het interieur van 2000 m2, inclusief de entree, de lobby en de hotelkamers, gerenoveerd.








In samenwerking met: Friso Bouwgroep, Pranger Rosier Installaties, Ingenieursburo Linssen, Studio OAK

Fotografie: Ronnie Zeemering, Erikjan Koopmans


Contact
 

BRTArchitecten

Koelmalaan 350

1812 PS  ALKMAAR

072 5122420

info@brta.nl

  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social Icon

© 2020 I AM creative