Contact
 

BRTArchitecten

Koelmalaan 350

1812 PS  ALKMAAR

 

Postbus 415

1800 AK  ALKMAAR

 

T 072 5122420

info@brta.nl

© 2016 I AM creative

VMBO Van Kinsbergen Elburg

January 1, 2011

Een school met een sterke eigen identiteit, waar de leerlingen trots op zijn en zich thuis voelen, dat is het belangrijkste ingrediënt van de VMBO school in Elburg.

 

 

Door de verschillende hoogtes van lokalen en openbare ruimten ontstaat een interessante wandeling en leerroute door het gebouw, waarbij de klimwand, op verzoek van de leerlingen een prominente rol speelt. In het interieur zijn de diverse afdelingen van de school gemarkeerd met heldere kleuren en grafische afbeeldingen. Dit vergroot de oriëntatie binnen de school en maakt het tot een veilige en inspirerende werkomgeving.

 

 

 

 

 

 

Please reload